Centro 3_900x600_produktbild_2

Transportcykel för företag

Söker ditt företag ett miljövänligt transportmedel, speciellt lämpat för stadsmiljö? Då söker ni en transportcykel för företag. Med en transportcykel far ni smidigt och kostnadseffektivt fram i en urban miljö utan att smutsa ned miljön. Se hela vårt sortiment här.

Vilka fördelar har en transportcykel för företag?

Cykel för servicetekniker

En cykel har flera fördelar - till att börja med dess låga miljöavtryck. En cykel ger inte ifrån sig avgaser och bidrar inte till att drivmedel måste produceras.

Dessutom hälsan av cyklandet och motion främjar den egna livskvaliteten liksom produktiviteten.

En transportcykel för företag är också överlägsen bilen i stadsmiljön. Cykeln tar sig fram smidigare än en bil, eftersom den inte behöver parkeras eller manövreras i ett begränsat gatuutrymme. Dessutom kommer du fram till jobb med fräsch energi istället för irriterad på trafiken.

Slutligen tillkommer eller snarare försvinner omkostnader. En cykel drar ingenting per mil. Jämför detta med taxi eller än värre den egna bilen - som kostar även när den bara står.

Varför bör välja Monark?

När du ska åka ut på jobb är det viktigt att komma fram i tid. Därför väljer du en Monark. Våra höga kvalitet på cykelns delar gör att kan du lita på att du kommer fram och i tid. Monark har sedan starten varit ett märke som associeras med pålitlighet och tålighet.

Se alla våra modeller här

Vill du se alla våra produkter? Kolla på vårt sortiment här. Klicka på de olika cykelmodellerna för att läsa mer om dem. Givetvis håller samtliga våra cykelmodeller hög kvalitet. Det betyder att de är rejäla, robusta samt pålitliga.