Workbike banner

Transportcykel för bud

Söker du transportcykel för bud, paket och post? Indoor Cargo är våra modeller av transportcyklar som är avsedda för att köra ut leveranser i städer. Detta är ett smidigare alternativ än bil i många fall. Se våra olika modeller av transportcyklar för bud här.

Cyklar för budleveranser - möt Light Cargo

Cykel för servicetekniker

Dessa väletablerade modeller av transportcyklar lämpar sig för företag som arbetar med enklare budleveranser och postleveranser. Cyklarna är snabba och smidiga för att transportera gods i stadsmiljö.

Driftsäkra vardagscyklar

Du kan även använda våra stadiga och stabila modeller av transportcyklar som vardagscyklar. För vissa kan detta ersätta behovet av bil, då enklare transporter av gods kan ske på cykel istället för via bil. I dessa tider av klimatförändringar är det ingen dum idé.

Se våra modeller här

Är du intresserad av en transportcykel för bud och det övriga utbudet? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka på de olika modellerna och läs mer. Dessa cyklar är endast för inomhusbruk. Självklart håller de samma kvalitet som våra andra Monark-cyklar. Det innebär att de är rejäla, robusta och pålitliga.