Sparkcykel för transporter inomhus

Söker du sparkcykel för transporter inomhus? Kanske i en lagerlokal eller på ett sjukhus? Vi har modellen för detta - Indoor Cargo. Se vilka slags inomhuscyklar vi erbjuder här.

Cyklar för transporter inomhus - lär dig mer om Indoor Cargo

Cykelmodellerna i Indoor Cargo-familjen är framtagna för att underlätta inomhustransporter på till exempel sjukhus, i hälso- och sjukvården, eller på byggarbetsplatser. Genom att vara snabba och smidiga att transportera sig mellan olika delar av arbetsplatsen med, gör de arbetsdagen enklare. Det går också att ta med enklare last.

En av våra uppskattade Indoor Cargo-modeller är Indo-662. Speciellt lämplig för transporter i industrier och sjukhusmiljöer, ger dess massiva, gummibeklädda hjul - i kombination med ett lågt insteg - mycket bra köregenskaper.

Sparkcyklar för sjukhus och vårdanställda

Säkra sparkcyklar för transporter inomhus

På våra stadiga och stabila modeller av inomhuscyklar kan du känna dig säker. Samtliga modeller är utrustade med både broms och ringklocka. Därmed kan du stanna snabbt och säkert och låta andra veta att du kommer farande.

Botanisera bland våra modeller

Är du nyfiken på våra sparkcyklar för inomhusbruk? Här kan du hitta vårt sortiment. Klicka på de olika modellerna för att lära dig mer om dem. Givetvis håller samtliga den klassiska Monark-kvaliteten - rejäla, robusta samt pålitliga.