Sparkcykel för byggarbetsplats

Förenkla transporten av jobbare och material med en sparkcykel för byggarbetsplats från Monark. Våra Indoor Cargo-modeller är skapade för att inte bara förenkla utan också göra det på ett säkert sätt.

Våra sparkcyklar - Indoor Cargo

Vår lösning för sparkcykel för byggarbetsplats - Indoor Cargo - har designats för att förenkla transporter på byggarbetsplatser. De är säkra transportalternativ - samtliga modeller har utrustats med både broms och ringklocka. Denna slags indoor-cykel använts flitigt på byggarbetsplatser, men även på flygplatser och större sjukhus. Endast avsedda för inomhusbruk.

 

 

Säkra cyklar för en säker arbetsplats

Vi har sett till att du kan känna dig trygg med våra stadiga och stabila cyklar. Alla inomhuscyklar från Monark är utrustade med broms och ringklocka. Du kan alltså göra dig hörd och snabbt stanna när det behövs.

Vad vi erbjuder

Vill du veta mer om sparkcykel för byggarbetsplats? Här hittar du vårt sortiment. Klicka på de olika modellerna för att läsa mer om dem. Dessa cyklar är endast avsedda för inomhusbruk. Givetvis är de av klassisk Monark-kvalitet - rejäla, robusta och pålitliga.