Personalcykel från Monark

Behöver du en personalcykel-lösning? Monark har cykelmodeller för personal som vill ta sig fram säkert och smidigt inomhus. Läs vidare om varför du bör välja en personalcykel från Monark.

Varför välja en personalcykel från Monark?

Vi erbjuder flertalet cykelmodeller som passar personal som arbetar inomhus. Nämligen våra Indoor Cargo-cyklar. De är designade för att underlätta transporter inomhus på arbetsplatser som sjukhus och byggarbetsplatser med flera. Snabba, smidiga och med möjlighet att ta med enklare last, kommer en av våra cykelmodeller förenkla och underlätta för dina anställda.

Säker på cykel från Monark

Självklart känner dig säker på våra stadigt byggda och stabila cyklar. Alla våra  inomhuscyklar kommer utrustade med både broms och ringklocka. Alltså kan du meddela att du kommer farande och vid behov hastigt stanna.

Indo 662 - din nya personalcykel?

Ett exempel på en av våra cyklar som är ideal för inomhustransporter är Indo-662. Denna mycket uppskattade sparkcykel hanterar alla miljöer - även industrier och sjukhusmiljöer. Med sina massiva och gummibeklädda hjul och ett lågt insteg, har den utmärkta köregenskaper.

Kolla också på våra andra cykelmodeller. Vi vet att du kommer hitta något som passar dina behov. Alla våra produkter håller givetvis Monark-kvalitet - genom att vara pålitliga, rejäla och robusta.