Monark Cargo & Djurgården Hockey

Under många år har Djurgården varit en professionell partner på temat träning och prestation, kopplat till elit- och ungdomsverksamheten. Våra test- och träningscyklar har varit och är en viktig del i deras skarpa idrottsmiljö, året runt.

Nu tar samarbetet nästa steg och kliver in på hockeyns marknadsavdelning.

– Det är med stor glädje att vi nu kan vidga vårt samarbete till att omfatta sådant som konkret driver affärsnytta, säger Daniel Mäkinen, VD, Monark Exercise. Med hjälp av vår nya Cargocykel Centro 3 skapas mervärden som ligger i tiden.

Cykeln, i egen fräsch, design, blir ett nytt och användbart verktyg för Djurgården att snabbt och flexibelt, med hög servicenivå, nå ut till den intresserade allmänheten i samband med olika events, aktiveringar, souvenirförsäljningar med mera.

– Det är glädjande att konstatera att vår Cargo-modell, känd för sin förmåga att hantera distribution, även får synas i andra sammanhang. Oavsett var den gör nytta finns alltid ett tydligt hållbarhetsperspektiv.

KG Stoppel är marknadsansvarig i Djurgården Hockey.

– Vi på Djurgården Hockey ser fram emot det fortsatta samarbetet. I över 20 år har vi tillsammans utvecklat och stimulerat varandra inom test och träning. Nu utvecklar vi samarbetet med att även se affärsnyttan och andra produkter. Detta kommer innebära att vi sätter Stockholm i ännu mera rörelse.