Lådcyklar för företag

Är ni ett företag att era medarbetare tar sig fram snabbt och effektivt? Vill ni göra det på ett miljövänligt vis? Då rekommenderar vi lådcyklar för företag från oss på Monark Cargo. Det är ett miljövänligt, prisvärt och effektivt sätt att förflytta människor, verktyg och material.

Läs här nedan om varför ditt företag borde investera i lådcyklar från Monark Cargo eller gå direkt till en av våra cykelmodeller.

Lådcyklar vi rekommenderar för företag

Centro 2 är en trehjulig elassisterad lastcykel som är anpassad för att ta en halv europall. Den har en stor lastyta fram och är lätt att anpassa med olika lådalternativ. Komponenterna är utvalda för att ta även de tyngsta transporter. Här har ni mycket fraktförmåga.

Centro 1 - tvåhjulingen för de  ättare leveranserna. Liten men naggande god, är Centro 1 cykeln du tar mellan två arbetsplatser (säg, på ett bygge) när du inte behöver plocka med dig så mycket.

Centro 3 - För de större lassen. På Centro 3 kan du montera rejäla skåp ch ta med dig gott om till exempel verktyg eller material. Detta kan vara cykeln för dig, om du är elektriker eller kanske snickare.

Produktivitet & effektivitet

Lådcyklar är ett effektivt sätt att ta sig fram och flytta saker på. Lådorna gör dem lämpliga för företag som behöver flytta på utrustning och verktyg och kan fås i olika storlekar och konfigurationer. Allt efter era behov.

Denna slags cyklar kan också användas för att öka produktiviteten hos anställda genom att minska den tid som läggs på att förflytta material och därmed ge dem mer tid att fokusera på uppgifter som är viktiga för företaget.

Lådcyklar är miljövänliga

Som är fallet med cyklar av alla slag, kan de hjälpa företaget att minska utsläppen av koldioxid som skadar vår planet. Många företag har anslutit sig till de globala miljömålen och använder kollektivtrafik för att undvika koldioxidutsläpp och minska sin miljöpåverkan. Lådcyklar är ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ som kan hjälpa företag att nå sitt miljömål.

Prisvärda

Lådcyklar är ett prisvärt alternativ för företag som vill förflytta människor och varor. Med tanke på de långsiktiga produktivitetsfördelar som lådcyklar ger, är de ett mycket kostnadseffektivt alternativ som kommer att minska företagets kostnader för framtida transporter. Lådcyklar är också ett alternativ som inte kräver mycket underhåll och är lätta att sköta om, vilket minskar kostnaderna för underhåll ytterligare.