Inomhusfordon för företag

Har ditt företag behov av inomhusfordon? Välj då Monarks cykelmodeller. Våra cyklar är ideala för personal som vill ta sig fram inomhus. En cykel från Monark är smidig, säker och ett miljövänligt alternativ.

Läs vidare om varför en cykel från Monark löser ditt företags behov av fordon för inomhusbruk.

Monarkcyklar - ditt företags nya inomhusfordon?

Vi har flertalet cykelmodeller för att ta sig fram inomhus - våra Indoor Cargo-modeller. Cyklar av denna modell är framtagna för transporter inomhus på arbetsplatser som till exempel sjukhus och byggarbetsplatser. Eftersom de är snabba, smidiga och kan ta enklare last underlättar Indoor Cargo för dina anställda att ta sig från plats till plats.

Monarks cyklar är säkra

Att ditt företags inomhusfordon från Monark är säkra tycker vi är viktigt. Dina anställda ska känna att de åker runt tryggt.

Våra stadigt byggda och stabila cyklar gör framfarten säker. Våra inomhuscyklar kommer utrustade med broms och ringklocka. Du kan alltså meddela att du kommer åkande och stanna snabbt när det behövs.

Indo 662 - en Indoor Cargo-cykel

Indo-662 är en mycket uppskattad sparkcykel som hanterar alla miljöer. Även industrier och sjukhusmiljöer. Med massiva, gummibeklädda hjul och ett lågt insteg, har den utmärkta köregenskaper. Det gör den utmärkt och säker som inomhusfordon för ditt företag.

Sparkcyklar för sjukhus och vårdanställda

Kika gärna på våra andra cykelmodeller. Du kommer nog att hitta något som passar ditt företag. Alla produkter håller alltid Monark-kvalitet - vilket betyder att de är pålitliga, rejäla samt robusta.