Hållbara företagscyklar 

Behöver ditt företag tillförlitliga transportcyklar för sina leveranser? Monark har utvecklat en imponerande serie cykelmodeller som är skräddarsydda för att möta företagens transportbehov. 

Ett hållbart val för företag

För många företag innebär denna möjlighet att minska sin miljöpåverkan genom att byta ut biltransporter mot cykelleveranser. I en tid då hållbarhet är avgörande är detta ett utmärkt val.  

Läs mer om vårt hållbara arbete här: 

Varför Monark hållbara företagscyklar?

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av transportcyklar som är speciellt utformade för företagsleveranser. Men våra hållbara företagcyklar kan även användas som pålitliga vardagscyklar. Cyklarna är snabba, smidiga och utgör en mer effektiv och miljövänlig lösning jämfört med att använda fordon i stadsmiljö. Oavsett om ditt företag levererar varor till kunder eller paket till andra företag, kommer våra cyklar att förenkla leveransprocessen och bidra till att göra den mer hållbar.  

Köp en cykel idag

Ta en närmare titt på vårt breda utbud av hållbara företagscyklar och hitta den modell som bäst passar ditt företags behov. Välj Monark för att göra ditt företags leveransprocess smidigare och mer miljövänlig med hjälp av effektiva och pålitliga transportcyklar.  

Kolla in våra cyklar här