Ekbergs Fönsterputs & Städ

Ekbergs Fönsterputs & Städ, ett företag som inte bara ser till att fönster skiner klara utan också tar stora steg mot en hållbar framtid. Grundaren Lennart Ekberg startade sitt företag på en cykel, och den resan har sedan utvecklats till en imponerande satsning på miljövänliga transportlösningar.

Historien om Ekbergs Fönsterputs & Städ tar sin början med Lennart Ekberg, som en gång cyklade till sina uppdrag med en stege på axeln och en hink på styret för att putsa fönster. Idag har de tagit sina miljöåtaganden till nästa nivå med en imponerande cykelflotta, där Monark Cargos Centro-1 och Centro-3 har ersatt den enkla cykeln från företagets begynnelse.

Monark Cargos Centro-1 och Centro-3, i den eleganta färgen Racing Green, har blivit en del av företagets varumärke. Centro-3 är dessutom folierad med Ekbergs Fönsterputs & Städs logotyp, vilket gör att cyklarna fungerar som rörliga reklampelare när de tar sig fram på stadens gator. Det är inte bara ett sätt att vara synlig för kunder, utan också ett kraftfullt uttryck för engagemanget för hållbarhet.

För Ekbergs Fönsterputs & Städ är miljöaspekten inte bara en trend utan en kärnprincip. I en tid där klimatfrågor och miljöansvar blir allt viktigare i affärslivet, har företaget valt att göra stora satsningar på miljön. De förstår att kunder efterfrågar miljövänliga alternativ, och genom att investera i elcyklar visar de vägen mot en grönare framtid.

Ekbergs trampar för en renare miljö, på både Centro-1 och Centro-3. Lastade med flertalet lastbärare, både fram och bak. (på bilden saknas den främre lastbäraren på Centro-1)

Redan idag har Ekbergs Fönsterputs & Städ ett antal cykelteam i drift, och framåtblickande planerar de för ännu fler. Genom att integrera elcyklar i sina arbetsprocesser visar företaget att det är möjligt att kombinera effektivitet med miljöhänsyn. Varje tramp på pedalerna blir inte bara ett steg närmare en skinande ren fasad, utan också ett bidrag till att minska företagets ekologiska fotavtryck.

Monark Cargos är stolta över att vara en del av Ekbergs Fönsterputs & Städs resa mot hållbarhet. Deras Centro-serie av elcyklar har inte bara förändrat sättet företaget tar sig fram, utan har också blivit en symbol för deras engagemang för en grönare och renare framtid.