Cyklar för vaktmästare

Är era vaktmästare i behov av behändiga sätt att ta sig mellan olika fastigheter och/eller vill ni gå emot att bli mer miljömedvetna så behöver ni cyklar från Monark. Vi har flera modeller som passar allt vaktmästare behöver göra. Vi erbjuder också modeller med lastytor som ni kan packa verktyg och annat era vaktmästare behöver i sin yrkesroll.

Vilka av cykelmodeller tycker vi är lämpliga för vaktmästare?

För era vaktmästare anser vi att följande cykelmodeller är passande:

Vår mest populära cykel för de vardagliga turerna är Centro 1. Trots sina två hjul är den välbalanserad tack vare dess stabila stöd vid däcken fram. Med Centro 1 tar du dig från till fastighet till fastighet på kort tid och på ett smidigt och säkert vis.

Behöver du lasta på verktyg och annat tungt så är Centro 2 cykeln för dig. Med sina tre hjul och en rejäl lastyta, håller du balansen och frakten går utan problem.

Ifall det krävs att du lastar än tyngre delar eller mer verktyg till en fastighet, klarar Centro 3 det. Med ett lastutrymme på hela 1,4 M³ kan du transportera större gods i innerstaden. Med en lastvikt på upp till 200 kg hamnar tyngdpunkten på dess bakdäck, vilket medför att cykeln blir enkel att hantera även i smala gränder.

Varför bör du välja en cykel från Monark?

För att när du ska cykla mellan fastigheter är det viktigt att du kan ta dig fram obehindrat, smidigt och tryggt. Du vill ju att verktyg och annat last inte ramlar och går sönder. Då är Monark ett idealt val.

Med den hög kvalitet våra cykeldelar håller kan du lita på att ditt gods - och du - håller för resan. Vi på Monark har ända sedan begynnelsen varit ett märke som sammankopplas med pålitlighet och tålighet. Vill cykla trygg och säker - köp en Monarkcykel.

Läs om alla våra cykelmodeller

Blev du intresserad av att läsa om våra produkter? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka på våra cykelmodeller och läs mer om dem. Som alltid med cyklar från Monark så håller dessa cykelmodeller samma höga kvalitet som våra andra cyklar. Det innebär att de är rejäla, robusta och pålitliga.

Behöver dina vaktmästare nya cyklar? Monark ordnar det!

Om dina vaktmästare brukar tar bilen till olika fastigheter och hus men du vill hellre gå mot en betydligt mer miljövänlig policy så har Monark de allra bästa cyklarna för transport av verktyg med mera liksom för korta resor.