Cyklar för servicetekniker

Söker du transportmedel för servicetekniker? Vi har ett urval av cyklar som passar bra för detta ändamål. Cyklarna är byggda för att kunna ge en säker och stabil transport, och samtidigt tillåta att verktyg fraktas på ett smidigt sätt.

Vilka cyklar för servicetekniker rekommenderas?

För dig som jobbar som servicetekniker finns våra eldrivna cyklar inom E-cargo:

Centro 1, Centro 2, Centro 3 och Trailer. Vi rekommenderar även våra produkter inom Light Cargo, som Workbike, och Cykelkärra.  Om det gäller transporter inomhus rekommenderar vi någon av våra inomhuscyklar Indo 672, Indo 662 och Indo 634.

Cykel för servicetekniker

Därför ska du välja en cykel från Monark

När du ska ut på serviceuppdrag är det viktigt att ha ett fordon som du kan lita på. När du väljer en servicecykel från oss kan du lita på att den håller hög kvalitet, och är pålitlig och tålig. Sedan Monark startade som företag har vi hållit hårt på kvalitetsnivån och är väldigt noga med att säkerställa att varje modell håller måttet.

Se alla cykelmodeller här

Är du intresserad av att se alla våra produkter? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka på de olika cykelmodellerna och läs mer om dem. Självklart håller dessa cykelmodeller samma höga kvalitet som våra andra Monark-cyklar. Detta betyder att de är rejäla, robusta och pålitliga.

De fungerar även för vardagsbruk

Du kan också använda våra cyklar till vardags. Våra stadiga och stabila modeller av transportcyklar fungerar utmärkt som vardagscyklar. För en del människor kan detta ersätta behovet av bil, då enklare godstransporter kan ske på cykel istället för via bil. Under dessa tider av klimatmedvetenhet är det en smart idé.