Cyklar för reparatörer

Är du reparatör och söker ett snabbt och smidigt transportmedel för jobb i innerstaden eller på en större arbetsplats? Monark Cargo är svaret för dig. Vi erbjuder ett flertal cykelmodeller anpassade för transporter inom staden och på arbetsplatser för dig som reparatör. I vårt cykelsortiment hittar du allt från mindre cyklar avsedda för att sig fram enkelt inomhus till rejäla cyklar med möjlighet att ta last, som de verktyg eller material du som reparatör behöver för att klara av jobbet.

Oavsett om du skall ta dig från kontoret till en lägenhet i staden eller behöver åka runt på en byggarbetsplats eller exempelvis på en vårdinrättning, vet vi att någon av våra cyklar passar dig.

Cykelmodeller som passar reparatörer

Här följer en lista på de cyklar vi tycker passar en reparatör som söker ett miljövänligt, hälsosamt och smidigt transportmedel. Klicka på varje modells namn för att läsa mer om den cykeln. Du kan också se alla våra modeller om du klickar här.

Centro 1

Tvåhjulig modell för smidiga leveranser av lättare last. Omsorgsfullt utvalda komponenter för professionell daglig användning. Med lågt insteg ett stabilt stödet framtill är cykeln stadig även med full last. ​

Centro 2

Trehjulig elassisterad lastcykel med stor lastyta framtill. Tar halv europall i standarduförande men kan enkelt kan anpassas efter dina behov. Klarar de riktigt tunga transporterna.

Centro 3

Utrustad med ett skåp på 1,4 m³ och ett miljövänligt alternativ för transport av verktyg och material i stadmiljö. Centro 3 anpassas lätt efter dina behov av skåp eller flak.

Workbike

En av våra klassiker inom light cargo; har en lång tradition som bud- och postcykel och vardagscykel. Med lågt insteg är cykeln bekväm och lättmanövrerad även med tung last.​​

Trailer

När Centro 1 och Centro 2 inte räcker till - när du behöver många verktyg eller material - då är det bra att kunna hänga på en trailer på din cykel. På så vis kan du lasta upp till 60 extra kilo. Utrustad med ett stödhjul för kunna stå I vågrätt position när frikopplad från cykeln.

Cykelkärra

Idealt komplement för smidig lastning. Byggd på en stålram och med med 20 tums hjul, vilket gör att kärran kan användas på alla typer av vägar. Lastkapacitet: 125 kg.

Indo 672

Endast för inomhusbruk Trehjulig sparkcykel för smidiga persontransporter I stadmiljö. Med två bakhjul står cykeln stadigt kvar när den har parkerats.

Indo 662

Sparkcyklar för sjukhus och vårdanställda

Endast för inomhusbruk Sparkcykelskapad för arbetsplatser, som  industrier, byggarbetsplatser och vårdinrättningar. Har massiva, gummibeklädda hjul, som i kombination med det låga insteget ger goda köregenskaper.

Indo 634

Endast för inomhusbruk En robusta flaksparkcykel framtagen för tuffare miljöer, som byggarbetsplatser eller industrin. Maximal belastningskapacitet på hela 50 kg, vilket förenklar transporterna på arbetsplatsen.

Du kan lita på våra cyklar

Självklart är alla våra cyklar byggda enligt Monark-modellen - med noga utvalda komponenter av hög kvalitet och ett slutresultat som är pålitligt, robust och säkert.