Cyklar för postbud

Behöver din postbudfirma ett nytt säkert och miljömässigt sätt att leverera post på? Om det är så att ni håller er inom en storstad så kanske inte bil eller lastbil det mest optimala sättet att ta sig runt i smala gränder och trånga gator. Det kanske är dags att byta till cyklar, och då har vi de perfekta modellerna för leveranser i städer som har minimal miljöpåverkan och dessutom ger dig och dina kollegor motion. 

Vilka cyklar rekommenderas för postbud?

Vi rekommenderar tre modeller till postbud som är situerade i städer, och de modellerna är:
Centro 1 är en mycket enkel cykel med två hjul som är perfekt designad för de snabba resorna i innerstaden. Med ett lågt insteg och det stabila stödet ger din leverans felfri.
Den klassiska trehjulingen Centro 2 tar dig fram med perfekt balans och klarar av tyngre leveranser pga. storleken på lastytan framtill som är i jämförelse med en halv europall. Detta gör att vikten jämnas ut över hela cykeln och gör färden mjuk och säker.

Det finns en anledning till att allt ifrån städfirmor till fraktfirmor använder sig av Centro 3. Dess lastskåp med upp till 200 kg kapacitet kan användas till mängder av olika transporter, men även mobil försäljning.

Därför ska du välja en cykel från Monark

När du ska leverera en vara som budfirma så är det viktigt att du kommer fram i tid, och att lasten inte är skadad. Därför bör du välja en Monark. Med hög kvalitet på delarna kan du lita på att ditt gods håller för resan. Monark har sedan starten varit ett märke som associeras med pålitlighet och tålighet. 

Se alla våra modeller här

Är du intresserad av att se alla våra produkter? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka på de olika cykelmodellerna och läs mer om dem. Självklart håller dessa cykelmodeller samma höga kvalitet som våra andra Monark-cyklar. Detta betyder att de är rejäla, robusta och pålitliga.

Cykel till leveransfirma - Monark visar vägen

Om din leveransfirma letar efter en ny cykelmodell som klarar av att leverera gods i en trång innerstad, så har Monark de rätta modellerna för dig.