Cyklar för personliga assistenter

Söker du transportmedel till personliga assistenter? Då bör Monark vara vad du letar efter. I vårt breda urval av cyklar finns flera modeller som passar bra för personliga assistenter. Våra cyklar är nämligen byggda för en trygg och säker trygg resa. Vilket är viktigt inom branschen, eftersom personliga assistenter ofta tar sig fram med enbart cykel från en brukare till en annan.

Vilka cyklar rekommenderar vi för personliga assistenter? 

För dig som arbetar med personlig assistans så menar vi att dessa är bäst lämpade för dig: 

Om du vill ha en tvåhjulig modell framtagen för smidiga och lätta leveranser - som en brukares specialmat eller speciell utrustning du behöver i yrket - är Centro 1-modellen du bör välja. Konstruerad av noga utvalda komponenter, testade för att klara av att brukas varje dag, med sitt låga insteg och sitt stabila stödet, känns cykeln stadig även om du lastar den full. 

Är inte två hjul nog, men du har samma behov av att frakta med dig saker så finns istället Centro 2

Centro 2 är en elassisterad lastcykel med tre hjul, utrustad med en stor lastyta i fronten. Givetvis är också den konstruerad med noggrant utvalda komponenter. I synnerhet, i dess fall, för att klara de tunga transporterna. 

Behöver du till och med en cykel med än mer rejält  lastutrymme rekommenderar vi Centro 3 som kommer med hela 1,4 M³. Denna modell är ett bra och miljövänligt alternativ för enkel och smidig frakt av de saker du behöver i din yrkesroll i en innerstad. Centro 3 kan lätt anpassas efter kundens behov av skåp eller flak. 

Om man vill utveckla sin transport och kunna lasta mycket mera, så funkar det att kombinera denna Centro 3 med Trailer och Cykelkärra. Tillsammans med dessa komplement kan du lasta 60 kg respektive upp till 200 kilo på släpen. Vilket borde vara mer än en personlig assistent behöver.

En av våra mest klassiska cyklar inom Light Cargo är vår Workbike.  Den har en väletablerad historia som bud- och postcykel, såväl som tålig vardagscykel. Med sitt låga insteg blir cykeln bekväm och lättmanövrerad även tungt lastad. 

Därför ska du välja en cykel från Monark

När du ska ta dig från en brukare till en annan, så är det viktigt att ha ett transportmedel som du kan lita på och känner dig trygg med. Att välja en cykel från Monark är att välja hög kvalitet. Sedan vi startade som företag har vi varit väldigt noga med vår kvalitetsnivå och att säkerställa att varje modell håller måttet. För i slutändan handlar det om din säkerhet, trygghet och komfort. 

Studera alla cykelmodeller här

Vill du läsa mer om våra produkter? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka dig fram till våra olika cykelmodeller och lär dig mer om dem. Givetvis håller dessa modeller precis samma höga kvalitet som alla våra andra cyklar. Vilket innebär att de är rejäla, robusta och pålitliga.