Cyklar för kommun

Vill du att din kommun ska ligga i framkant när det gäller miljöpåverkan? Då kanske det är dags att byta från bilar till cyklar. Monark har flera modeller att välja mellan som kan användas för att ta sig från punkt A till punkt B, mycket smidigare och mer tillgängligt än att ta sig fram med bilen

Transportmedel för kommun, våra rekommendationer

För att ta dig från ett kontor till ett annat rekommenderar vi dessa cyklar:

Centro 1 är en enkel tvåhjulig cykel som du kan använda för lättare leveranser. Med ett stabilt stöd och ett lågt insteg så är denna modell kapabel till stabil körning och användning varje dag.

Centro 2 har tre hjul och en lastmöjlighet i vikt med en halv europall. Detta innebär att du med inga problem kan lasta upp till 60 kg fram, och 40 kg baktill, vilket innebär att cykeln håller sig stabil under hela transporten.

Om du vill ha den perfekta transporten som skyddar godset från väder och vind, så är Centro 3 modellen för dig. Skåpet som sitter bak på cykeln klarar av en last på 1,4 M³, men kan lätt monteras av och då får du en platt bädd att lasta på, helt beroende på kundens behov.

Workbike är urtypen av hur en cykel ska vara, då den har använts i alla former inom bud, post och transport. Även tungt lastad är denna cykel lätt att hantera. En liknande modell är Truck. Designen är bestående, omtyckt och det är en robust slitvarg som bara blir bättre med åren.

När inte Centro 1 eller 2 räcker för transporten, så är vår Trailer ett bra komplement, med en lastvikt på 60 kg och stödhjul kan den stå oberörd vågrätt utan att välta omkull. Om inte 60 kg skulle räcka till lastvikt så kan Cykelkärra vara ett annat alternativ. Med en lastkapacitet på upp emot 200 kg så kan du transportera det mesta utan problem.

Indo 672, 662 och 634 är sparkcyklar för inomhusbruk. Modellerna är uppskattade både på i industrimiljöer och på sjukhus, och med de gummiklädda hjulen i kombination med ett lågt insteg får sparkcyklarna riktigt bra köregenskaper.

Därför ska du välja en cykel från Monark

När plikten kallar på kontoret och du måste ta dig från ena sidan kommunhuset till den andra så kan en sparkcykel vara det bästa alternativet för dig. Smidigt att gå av och på i farten, och möjlighet att lägga dator eller block på lasthyllan.

Då du har valt en Monark-cykel, så kan du vara säker på att den håller god kvalitet, hög klass och håller länge.

Se alla cykelmodeller här

Är du sugen av att se alla våra cyklar? Hela vårt sortiment finns på vår hemsida. Klicka på de olika modellerna och läs mer om vilken som passar just dina behov. Självklart håller alla cyklar hög kvalitet, och detta betyder att de är rejäla, robusta och pålitliga.