Cyklar för hemtjänsten

Söker du transportmedel till hemtjänsten? Vi har ett brett urval av cyklar som passar bra för detta ändamål. Cyklarna är byggda för att ge förarna en säker och trygg resa, och samtidigt ta dem från punkt A till punkt B utan några problem. 

Vilka cyklar rekommenderas för hemtjänsten? 

För dig som arbetar inom hemtjänsten så känner vi att dessa cyklar passar bäst: 

Om du är ute efter en tvåhjulig modell som är framtagen för smidiga leveranser av lättare slag så är Centro 1-modellen för dig. Med omsorgsfullt utvalda komponenter testade för att klara av professionell daglig användning, sitt låga insteg och stabila stöd så känns cykeln stadig även fullt lastad. 

Behöver du fler hjul att rulla på så finns Centro 2

En trehjulig elassisterad lastcykel som har en stor lastyta framtill. Även där är alla komponenter noggrant utvalda för att klara också de riktigt tunga transporterna. 

En cykel med riktigt stort lastutrymme är Centro 3, nämligen 1,4 M³. Modellen är ett bra, miljövänligt alternativ för smidig distribution av gods i innerstaden. Centro 3 anpassas lätt efter kundens behov av skåp eller flak. 

Om man vill utveckla sin transport och kunna lasta mycket mera, så funkar det att kombinera denna modell med Trailer och Cykelkärra. Med dessa komplement kan du lasta 60 kg respektive upp till 200 kilo på släpen. 

En av våra mest klassiska cyklar inom Light Cargo är vår Workbike.  Den har en väletablerad historia som bud- och postcykel, såväl som tålig vardagscykel. Med sitt låga insteg blir cykeln bekväm och lättmanövrerad även tungt lastad. 

Därför ska du välja en cykel från Monark

När du ska ta dig från en brukare till en annan, så är det viktigt att ha ett transportmedel som du kan lita på. När du väljer en cykel från oss kan du lita på att den håller hög kvalitet, och är pålitlig och tålig. Sedan Monark startade som företag har vi hållit hårt på kvalitetsnivån och är väldigt noga med att säkerställa att varje modell håller måttet. 

 Se alla cykelmodeller här

Är du intresserad av att se alla våra produkter? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka på de olika cykelmodellerna och läs mer om dem. Självklart håller dessa cykelmodeller samma höga kvalitet som våra andra Monark-cyklar. Detta betyder att de är rejäla, robusta och pålitliga.