Cyklar för fastighetsförvaltning

CYKEL FÖR FASTIGHETSFÖRVALTNING

Om dina fastighetsskötare behöver ett smidigt sätt att ta sig mellan olika fastigheter på arbetstid och röra er emot att bli mer miljömedvetna, så är det cyklar från Monark ni behöver. Vi erbjuder flera modeller som passar alla era åtaganden, och lastytor ni kan packa verktyg och andra tillbehör fastighetsskötarna behöver ha med sig ut på jobb.

VILKA TYPER AV CYKLAR REKOMMENDERAR VI PÅ MONARK?

Till era fastighetsskötare rekommenderar vi följande cyklar:

Den mest populära cykeln för de vanliga turerna är Centro 1. Trots att den bara har två hjul så är den bra balanserad på grund av det stabila stödet vid framdäcken. Med denna cykel kan du ta dig från hus till hus på nolltid.

Om du behöver lasta verktyg och lite tyngre delar så är Centro 2 den perfekta cykeln. Med de tre hjulen och storleken på lastytan så håller du balansen och frakten går som på räls.

När det krävs att du lastar större delar eller verktyg till en fastighet så klarar Centro 3 det galant. Med ett lastutrymme på 1,4 M³ så kan du frakta större gods i innerstaden om så behövs. Med en lastvikt på upp till 200 kg så blir tyngdpunkten på bakdäcken, vilket gör att cykeln blir enkel att manövrera även i dom smalaste gränder.

Cykel för fastighetsförvaltning

Därför ska du välja en cykel från Monark

När du ska cykla mellan fastigheter så är det viktigt att du kan ta dig fram obehindrat, och att eventuell last inte gått sönder. Där är Monark ett bra val.

Med hög kvalitet på delarna kan du lita på att ditt gods håller för resan. Monark har sedan starten varit ett märke som associeras med pålitlighet och tålighet.

Se alla cykelmodeller här

Är du intresserad av att se alla våra produkter? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka på de olika cykelmodellerna och läs mer om dem. Självklart håller dessa cykelmodeller samma höga kvalitet som våra andra Monark-cyklar. Detta betyder att de är rejäla, robusta och pålitliga.

Behöver dina fastighetsskötare nya cyklar? Monark fixat det!

Om dina fastighetsskötare tar bilen till olika uppdrag, men du vill gå mot en mer miljövänlig approach, så har vi på Monark alla de bästa cyklarna för transport, och korta resor.