Cyklar för camping

När sommaren närmar börjar det vankas camping. Då krävs det en cykel med bra lastmöjligheter, och det kan vi på Monark erbjuda. Våra välutrustade cyklar håller balansen även med den tyngsta packningen.
För dig som driver en camping är det ett tips att köpa in några cyklar och ha för uthyrning/lån hos gästerna. 

Vi rekommenderar dessa cyklar för campingen

Vi rekommenderar vi dessa cyklar:
Centro 1 är en enkel tvåhjulig cykel som du kan använda för lättare packning. Med ett stabilt stöd och ett lågt insteg så är denna modell kapabel till lång åkning och användning varje dag.

Centro 2 är en trehjulig cykel och har en lastmöjlighet i vikt med en halv europall. Detta innebär att du med inga problem kan lasta upp till 60 kg fram, och 40 kg baktill, vilket innebär att du kan packa ner dubbla tält med madrass om du behöver.
Om du vill ha en cykel som skyddar packningen från väder och vind, så är Centro 3 modellen för dig. Skåpet som sitter bak på cykeln klarar av en last på 1,4 M³, så du kan packa med dig allt ifrån grill till kylväska.

Workbike är urtypen av hur en cykel ska vara. Den klarar allt, precis som den är designad till. Även tungt lastad är denna cykel lätt att hantera. En liknande modell är Truck. Designen är bestående, omtyckt och det är en robust slitvarg som bara blir bättre med åren.
När inte Centro 1 eller 2 räcker för transporten, så är vår Trailer ett bra komplement, med en lastvikt på 60 kg och stödhjul kan den stå oberörd vågrätt utan att välta omkull. Om inte 60 kg skulle räcka till lastvikt så kan Cykelkärra vara ett annat alternativ. Med en lastkapacitet på upp emot 200 kg så kan du transportera det mesta utan problem. 

Cykel för servicetekniker

Därför ska du välja en cykel från Monark

När du ska ut och campa så är det viktigt att packningen är väl balanserad och att allt är skyddat mot väder och vind. Därför bör du välja en Monark. Med hög kvalitet på delarna kan du lita på att din packning klarar av resan. Monark har sedan starten varit ett märke som associeras med pålitlighet och tålighet. 

Se alla cykelmodeller här

Är du intresserad av att se alla våra produkter? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka på de olika cykelmodellerna och läs mer om dem. Självklart håller dessa cykelmodeller samma höga kvalitet som våra andra Monark-cyklar. Detta betyder att de är rejäla, robusta och pålitliga.

Behöver ni nya cyklar till er budfirma? Hitta dem hos Monark. 

Vi har cyklar för alla behov, allt ifrån enkla budcyklar med en liten hylla framtill, till stora skåp baktill som kan användas vid mobil försäljning.