Cyklar för budfirma

Är det dags att uppdatera era budcyklar? Kanske är det dags att byta till elcyklar? Då har vi lösningarna för dig och ditt företag. Våra cyklar är väl utrustade för att kunnas köras så smidigt som möjligt, ta mycket last och köras stabilt. 

Cyklarna har komponenter av hög kvalitet som gör att de klarar av att manövreras i trånga gator, perfekt för budfirmor.

Vilka cyklar rekommenderar vi till budfirmor? 

De cyklar vi rekommenderar för budfirmor är: 

Centro 1 har en enkel design som är perfekt för lättare lastning. Två hjul som håller cykeln stadig och utjämnar lastens vikt över hela cykeln. Ett lågt insteg och ett stabilt stöd gör att transporten går som på moln. 

Om du däremot behöver lite större lastyta så är Centro 2 perfekt för dig. Med tre hjul så balanseras lasten och du håller dig stabilt på vägen. 

Centro 3 används hos allt från fraktbolag till städfirmor, och företag som ägnar sig åt mobil försäljning. Möjligheterna är oändliga med det 1,4 M³ stora lastkåpet. 

 

Därför ska du välja en cykel från Monark

När du ska leverera en vara som budfirma så är det viktigt att du kommer fram i tid, och att lasten inte är skadad. Därför bör du välja en Monark. 

Med hög kvalitet på delarna kan du lita på att ditt gods håller för resan. Monark har sedan starten varit ett märke som associeras med pålitlighet och tålighet. 

 

Se alla cykelmodeller här

Är du intresserad av att se alla våra produkter? Här kan du ta en titt på vårt sortiment. Klicka på de olika cykelmodellerna och läs mer om dem. Självklart håller dessa cykelmodeller samma höga kvalitet som våra andra Monark-cyklar. Detta betyder att de är rejäla, robusta och pålitliga.