Cykel för städföretag

Letar du efter ett smidigt transportmedel till ditt städföretag? Vi har många cyklar som passar bra för ditt arbete. Cyklarna är byggda för att ge dig och dina kollegor en säker och stabil transport, och samtidigt tillåta alla städartiklar fraktas på ett smidigt sätt.

Vilka cyklar rekommenderar vi för städföretag?

För dig som jobbar inom städ och lokalvård så tycker vi dessa faller sig som ett klokt val:

Om du är ute efter en tvåhjulig modell som är framtagen för lätta, smidiga leveranser så är Centro 1 modellen för dig. Dom utvalda komponenterna är testade för att användas dagligen. Fast än du har lastat den till max så hjälper det låga insteget och stödet dig att förbli stabil under hela resan.

Den el-assisterade, trehjuliga Centro 2 har en större lastyta som enkelt kan anpassas vid behov till en halv europall eller utefter andra alternativ. Dess komponenter är speciellt framtagna för att klara av tyngre transporter.

Centro 3 är cykeln med extremt liten miljöpåverkan, 1,4 M³ skåp att lasta i, och är grymt smidig för gods och distribution mitt inne i staden. För transport av varor i innerstäder med cykel, så tycker vi att denna modell passar perfekt. Om du skulle behöva ännu mer lastutrymme så kan du komplettera dessa cyklar med våra Trailer och Cykelkärra. Med en lastvikt på upp till 60 respektive 200 kg är dessa vagnar redo för dom tunga lasterna.

Om du endast behöver transportera lättare gods såsom tidningar, reklam eller andra lätta saker, så är Workbike modellen som du behöver. Det är den mest klassiska cykeln inom området Light Cargo, och har använts som bud- och postcykel i många år, men funkar lika bra som vardagscykel.

Cykel för städfirma

Därför ska du välja en cykel från Monark

När du ska ut på städuppdrag är det viktigt att ha ett fordon som du kan känner dig trygg med. När du väljer en servicecykel ur vårt sortiment kan du lita på att den håller mycket god kvalitet, är tålig och pålitlig. Sedan vi startade som företag har vi hållit hårt på nivån av kvalitet och är väldigt noga med att alla våra cyklar håller en hög standard.

Se alla cykelmodeller här

Vill du se alla våra cyklar? Gå in och ta en titt på vårt sortiment. Här hittar du dem olika cykelmodellerna vi erbjuder och du kan läsa mer om dem. Självklart håller dessa cyklar samma goda kvalitet som Monark alltid erbjuder. Detta betyder att de är pålitliga, robusta och rejäla.

Cyklar till städfirma - Monark fixar transporten

Är det krångligt att försöka transportera städtillbehör på cykelstyret? Vi på Monark har dom bästa lösningarna. Med flera cyklar som har bra lastytor och möjligheter så hjälper vi dig på vägen.