CENTRO 3 – Mer än bara en cykel, Det är din rörliga reklamtavla

På Monark Cargos inser vi att Centro 3 inte bara är en cykel; den representerar också ditt företags ansikte utåt, en dynamisk reklamplattform. Därför är det viktigt att noggrant överväga designen, eftersom det finns betydande reklamvärde att hämta.

Även om vi kan konstatera att Centro 3 har betydande reklamvärde är det svårt att exakt fastställa dess omfattning. Flera faktorer spelar in, inklusive cykelns plats, antalet potentiella kunder i området och hur du har anpassat cykeln. Fundera på att helt foliera alla sidor av cykeln för ökad synlighet – du kan till och med foliera taket, synligt även från höga höjder.

Tänk dig att cykla genom en livlig stad med många åskådare; i en sådan situation kan din cykel jämföras med en reklampelare eller annan utomhusreklam. Med en tydligt synlig logotyp och företagets färger förvandlas cykeln till mer än bara ett transportmedel – den blir en mobil reklamtavla!

Fundera över kostnaden för en reklamplats i din stad under året. Din cykel kommer sannolikt att användas året runt, eller åtminstone under större delen av året. Tänk också på att fler människor sannolikt kommer att vända huvudet när du susar förbi än att lägga märke till en annons i en busskur.

Vi tror att du kan räkna med betydande värde i din nya reklamtavla. I en storstad kan reklamvärdet vara cirka 200 000 SEK per år och cykel. Det betyder att du enkelt har täckt kostnaden för din cykel genom den reklam den genererar.

Så investera i Centro 3 inte bara som ett transportmedel utan som ett smart reklamverktyg som inte bara tar dig dit du ska utan också väcker uppmärksamhet och lägger betydande värde till ditt varumärke.