Bauhaus Sickla

BAUHAUS utvecklar för framtiden och erbjuder kunder ett både hälsosammare och miljövänligare alternativ att transportera hem varor med hjälp av eldrivna transportcyklar från Monark Cargo.

Cyklarna kommer att lånas ut till kunder under en 6 månaders testperiod i varuhuset i Sickla Stockholm, med start lagom till julhandeln. Därefter kommer projektet att utvärderas och förhoppningsvis kunna implementeras på fler av BAUHAUS varuhus i citylägen. Lånet av cykel kommer att vara helt kostnadsfritt för kund under 3 timmar.

“BAUHAUS strävar hela tiden efter mer miljöanpassade lösningar, i alla delar av vår verksamhet.  Och den här gången är vi verkligen inte ute och cyklar när vi försöker underlätta för både våra kunder och vår miljö på samma gång.” säger Johan Saxne, Marknadsdirektör på BAUHAUS Sverige.

Projektet med Bauhaus och Tvåhjulsmästarna gör och att vi på Monark får möjligheten att bidra till en större hållbarhetsomställning, dels i form av utsläppsfria transporter men också med just svensktillverkade transportcyklar. Projektet visar ytterligare en nisch där den nya cargobikeserien Centro fungerar perfekt.
Att kunna kundanpassa och skräddarsy lösningen för olika typer av behov och verksamheter är Centro seriens styrka.

Cykelkedjan Tvåhjulsmästarna kommer att sköta cykelservicen och se till att de är säkra och körklara genom regelbunden kontroll och service.